grupa Coner
ljekarna  
ljekarna crta 1 ljekarna
DOGAĐANJA
AKCIJE
MOJA LJEKARNA
ljekarne
ordinacije
wellness
apartmani
O NAMA
LJEKARNA 1
Bjelovar
LJEKARNA 2
Vrbovec
LJEKARNA 3
Bjelovar
MISIJA

VIZIJA

POLITIKA
KVALITETE
Pratite Ljekarnu Coner na Tweeteru
 Ljekarna Coner - pretraživač kozmetike home/nazad

Dobrodošli na stranice kataloga kozmetičkih preparata koje možete nabaviti u ljekarnama i wellness centrima Coner. Kako biste lakše pronašli preparat koji Vam je potreban, kreirali smo tražilicu koja se nalazi u desnom stupcu ove stranice.
Odabirom jednog ili više kriterija suzit ćete izbor preparata.
Ukoliko trebate više informacija o pojedinom preparatu, svakako nas kontaktirajte (telefonom, mailom, putem foruma…).
Nadamo se da će Vam ova tražilica biti korisna te da ćete pronaći preparat koji će Vam odgovarati.

Molimo vas da komentirate proizvode kako bi olakšali kupnju istih drugima. Hvala.


A-Derma
Aktivna dermatološka njega A-Derma je linija proizvoda za njegu i čišćenje reaktivne i oštećene kože, čiji je osnovni aktivni sastojak prirodni ekstrakt zobi.
Zob je dobro poznata žitarica koja se zbog svojih hranjivih sa-stojaka odavno koristi. Brašno iz zobi koristilo se u kupkama i oblozima za ublažavanje svrbeža, iritacije i suhoće kože. U Laboratorijima A-Derma odabrana je Rhealba® zob, posebna vrsta "bijele" zobi, dodatno obogaćena polifenolima, koja ima posebne karakteristike:
- visoka koncentracija aktivnih sastojaka - velika iskoristivost zrna
- brzi rast (3 mjeseca) u suhom i toplom području, što smanjuje na najmanju moguću mjeru rizik od gljivične infekcije biljke te nije potrebna uporaba pesticida i herbicida.
A-Derma svi proizvodi


ActivO3
ActivO3 sadrži proizvode s biodostupnim ozonom koji potiče prirodne obrambene organizme. Ozon je plin sastavljen od 3 atoma kisika, prisutan u prirodi u vrlo nestabilnom obliku i poznat po svojim dezinfekcijskim svojstvima. Katalitičkim procesom molekule ozona vežu se za visoko nezasićena biljna ulja kao što je suncokretovo, pri čemu nastaju složeni međuspojevi ozonidi, dovoljno stabilni za primjenu u kozmetici.
ActivO3 svi proizvodi


Aftamed
Zahvaljujući specijalnoj formulaciji, Aftamed prijanja uz leziju (aftu), stvara vodenasti film koji štiti i vlaži aftu te na taj način pruža trenutno olakšanje. Hijaluronska kiselina iz Aftameda ubrzava proces zacjeljivanja te učinkovito djeluje kao prevencija u stvaranju novih afti.
Aftamed ne sadrži alkohol, niti šećer i bezopasan je ako se proguta.


Aftamed svi proizvodi


Avene
Prema legendi, ljekovita svojstva izvorske vode Avene slučajno su otkrivena prije 250 godina. 1743. Marquis de Rocozels je izgradio prve Avene toplice koje su 1874. službeno proglašene dermatološkim hidroterapijskim centrom. Novo doba Avenea počelo je 1975. kada je izvor Sainte-Odile preuzela farmaceutska kuća Pierre Fabre i kada su njihovi istraživači počeli provoditi biološke, farmakološke i kliničke studije kako bi ispitali terapeutska svojstva ove izvorske vode. Prema dobivenim istraživanjima, Avene dermatološki laboratoriji razvili su Eau Thermale Avene, kompletnu liniju dermo-kozmetičkih pripravaka posvećenih njezi osjetljive kože i tretiranju akni, suhoće i starenja kože.
Avene svi proizvodi


Bioclin
BioClin je nizozemska tvrtka osnovana 1989. u Delftu. Koncept tvrtke temelji se na bioaktivnom pristupu. Riječ je o inovativnom smjeru u razvoju (para)farmaceutskih proizvoda, proizvoda za osobnu njegu i lijekova
Bioclin svi proizvodi


Biorga

Biorga svi proizvodi


Ducray
Proizvodi Ducray dermokozmetički su proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji.

Proizvodi Ducray poznati su po njezi kose i vlasišta, a nude i rješenja kod različitih dermatoloških problema kao što su prhut, seborejički dermatitis, gubitak i jačanje kose i osjetljivo vlasište. Zadovoljstvo korisnika i ljepota kose dva su glavna parametra u razvoju svih Ducray šampona, čija se učinkovitost vrednuje po uspješnosti kliničkih ispitivanja.

Novost u liniji proizvoda Ducray su proizvodi Melascreen, inovacija na području sprječavanja i posvjetljivanja suncem izazvanih pojačanih pigmentacija na koži.
Ducray svi proizvodi


Elancyl
Elancyl laboratoriji, pioniri u anticelulitnoj njezi kojom se bave još od 1971. godine, osmislili su Cellureverse, visoko učinkovit anticelulitni odgovor nove generacije, nastao na temeljima prirodnog procesa razgradnje masti u organizmu.
Nova tehnologija koja pomaže mršavljenju reaktivira i pojačava snažan učinak UCP proteina, smještenog u dubini masnih stanica i prirodno programiranog za razgradnju masti.
Elancyl laboratoriji otkrili su novi anticelulitni aktivni sastojak KSANTOKSILIN, dobiven ekstrakcijom iz sečuan paprike.
Ksantoksilin ostvaruje učinak reaktivacije prirodnog procesa sagorijevanja uskladištene masnoće i sprječava nastanak novih naslaga.
Kofein i florizin pojačavaju učinak ksantoksilina i osnažuju proces uklanjanja masnoće tijekom jutra, smanjujući istodobno noćno formiranje masnih naslaga.
Elancyl svi proizvodi


Eucerin
Eucerin stručnjaci za njegu kože mogu se osvrnuti na više od 100 godina dugo iskustvo u tehnologiji kozmetičke njege kože i njezinoj terapeutskoj primjeni.
Danas dermatolozi daju prednost Eucerin® medicinskoj njezi kože koja pruža osjećaj ugode i mnogobrojnim proizvodima zadovoljava različite potrebe kože. Eucerin® povezuje djelotvornost i visoku podnošljivost s ugodnim osjećajem kože. Uska suradnja s dermatolozima jamči korištenje aktualnih dermatološko-znanstvenih spoznaja što doprinosi pouzdanosti i djelotvornim inovacijama proizvoda. Oni odgovaraju najvišim dermatološkim standardima. Sadrže izabrane aktivne djelotvorne tvari čija je djelotvornost i podnošljivost brižno isprobana u kliničkim i dermatološkim istraživanjima, a mogu se objektivno dokazati kako bismo bili sigurni u njihovu izvrsnu kvalitetu.
Eucerin svi proizvodi


Filorga Laboratories
Pionir u anti-age tretmanima, od 1978. naš laboratorij formulira i proizvodi medicinske anti-age preparate koji se koriste u ordinacijama renomiranih specijalista estetske i medicinske kirurgije i dermatologije. Naše istraživanje usredotočeno na osmišljavanje novih tehnika i metoda u borbi protiv bora, gubitka čvrstoće i gustoće kože te pomanjkanja blistavog sjaja. Filorga tretmani – injekcije za popunjavanje bora, anti-age mezo terapija, medicinski pilinzi – provode se svakodnevno u klinikama u više od 34 zemlje. Filorga nudi prvu francusku dermokozmetičku liniju proizvoda čije su formule nastale na temelju estetske medicine – Cosmesotherapie.

Svi tertmani Cosmesotherapie obilježeni su medicinskom ekspertizom Filorga. Njihova ekskluzivna formula sadrži hijaluronsku kiselinu (vlaži kožu i vraća joj gustoću) s visokom molekularnom masom koja intenzivno hidratizira i obnavlja tkivo u kombinaciji s polirevitalizirajućim kompleksom NCTF od 55 aktivnih sastojaka:
- 14 vitamina stimuliraju vitalne funkcije stanice
- 24 aminokiseline neophodne za izgradnju elastina i kolagena
- 6 koenzima kataliziraju biokemijske reakcije tkiva
- 5 nukleinskih baza aktiviraju staničnu izmjenu
- 4 minerala nadoknađuju nedostatke kože
- 2 antioksidansa smanjuju oslobađanje slobodnih radikala
Filorga Laboratories svi proizvodi


Gatineau
Gatineau Skin Care Paris kuća je posvećena njezi kože dulje od 60 godina. Jeanne Gatineau, psihoterapeut, osnovala je laboratorij 1937. Do 1950. otvorila je Gatineau Beauty School koja je u sljedećih 40 godina obučila tisuće terapeuta. Danas, Gatineau Paris ima brojne centre za obuku i vlastiti istraživački laboratorij i tvornicu u Bezonsu, Francuska.
Gatineau svi proizvodi


Klorane
Klorane proizvodi za njegu kose i vlasišta prirodni su i sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka
Godine 1965. gospodin Pierre Fabre kupuje Laboratorije Klorane, malu kozmetičku tvrtku na jugu Francuske koja se bavi proizvodnjom sapuna. Već godinu dana poslije proizvode prvi šampon, na bazi kamilice, koji i danas čini važan dio linije proizvoda za njegu kose. Proizvodnju dalje proširuju preparatima za njegu kose, lica i tijela, čija su osnova biljke i njihove djelotvorne komponente.
Filozofija Laboratorija Klorane zasniva se na strasti prema prirodi i biljnom svijetu, a biljke su glavni predmet njihovih istraživanja i izvor aktivnih tvari za kozmetičke preparate. Na temelju svoje filozofije kreiraju jedinstven sustav, Phytofiliere, koji jamči visok stupanj kvalitete, sigurnosti i djelotvornosti. Phytofiliere omogućuje kontrolu svakog koraka, od istraživanja biljnog svijeta i pronalaska aktivnih tvari do proizvodnje krajnjeg preparata. Ovim sustavom Laboratoriji Klorane imaju potpunu kontrolu prilikom stvaranja proizvoda, uz dokaz jamstva sigurnosti i djelotvornosti u svrhu zaštite krajnjeg potrošača.
Sustav Phytofiliere sastoji se od četiri faze: istraživanje biljaka i prirodnih sastojaka, uzgoj odabranih biljaka u kontroliranim uvjetima, sabiranje biljaka i ekstrakcija aktivnih biljnih tvari posebnim postupcima te proizvodnja krajnjeg preparata.
Klorane svi proizvodi


La Roche-Posay

La Roche-Posay svi proizvodi


Lierac
1975. godine dr. Cariel utemeljio je Lierac laboratorij. Ljepota kroz medicinu je pojam koji najbolje opisuje medicinski pristup problemima u njezi kože i koji je vodilja ove linije. U suradnji s vrhunskim znanstveno-istraživačkim laboratorijima, farmaceutima i dermatolozima te farmaceutskim tehnolozima stvorena je ova ekskluzivna dermokozmetička linija koja je svojom znanstveno dokazanom učinkovitošću i kvalitetom neosporno zauzela mjesto vodeće dermokozmetičke linije u Europi i svijetu.
Lierac svi proizvodi


Mustela
Mustela u Francuskoj postoji od 1950. godine. Claude Guillon, radeći u obiteljskoj ljekarni zajedno s Paulom Berthomeom, shvatio je kako majke u njegovoj zemlji traže proizvod namijenjen posebno pranju osjetljive kože novorođenčadi, koji neće biti jak i isušivati poput običnog sapuna. Kombinirajući blage sastojke za čišćenje s uljem slatkog badema koje vlaži kožu, gospoda Barthome i Guillon stvorili su Mustela mlijeko za čišćenje za bebe i iz temelja promijenili pojam svakodnevnog kupanja. Izuzetno lagana emulzija ulje u vodi, obogaćena prirodnim uljima i danas je jedan od najpopularnijih Mustelinih proizvoda.
Mustela svi proizvodi


Noviderm

Noviderm svi proizvodi


Nuxe
Još od osnutka 1957. godine laboratorij Nuxe brižljivo gradi svoje stručno znanje s područja prirodne kozmetike. Pri tome ga vodi neovisan pristup koji nadmašuje trenutne modne trendove. Njihova zadaća je ponuditi najkvalitetniju njegu i formulacije koje će odgovarati i najosjetljivijoj koži. Postizanje cilja omogućila im intenzivna istraživanja na području fitoterapije i aromaterapije u kombinaciji s najboljim svojstvima biljaka i eteričnih ulja u optimalnim omjerima. Rezultat toga je smion i inovativan pristup kozmetičkoj tehnologiji, uz dodir mašte, smjelosti i obilje originalnosti.
Nuxe svi proizvodi


Revivogen
Revivogen je prirodno rješenje kod najčešćeg tipa ispadanja kose, Androgene alopecije. Jedini je preparat koji istovremeno djeluje na androgenetski ili nasljedni uzrok ispadanja kose, potiče njezin rast i njeguje je. Revivogen je siguran, kako za žene tako i za muškarce, a može se koristiti i u kombinaciji sa lijekovima, kao što su Regain i Propecia, ili poslije transplantacije kose. Aktivni sastojci Revivogena su prirodne supstance koje se već dugo vremena koriste, kako oralno tako i lokalno bez neželjnih nuspojava.
Revivogen svi proizvodi


Skeyndor
Skeyndor the Scientifc Skincare linija temelji se na znanstvenim i biotehnološkim dostignućima, s avangardnim pristupom ljepoti. Djelotvornost proizvoda bazira se na formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tijekom 45 godina tradicije. Skeyndor the Scientifc Skincare Vas uvodi u svijet objedinjene sofsticirane njege kroz profesionalne Medi, Spa i Wellness programe i revolucionarnu Skeyndor Mesoscience virtualnu mezoterapiju. Filozofja prestižnog španjolskog branda je biti „ IZVRSTAN“ s ciljem da vrhunskom njegom svaki pojedini klijent upotpuni i očuva svoju osobnost. Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju te svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje ugodu, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo. Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu. Skeyndor the Scientifc Skincare proizvodi omogućit će pomlađivanje kože s trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom.
Skeyndor svi proizvodi


Somatoline Cosmetic
Somatoline cosmetic se je na talijanskom farmaceutskom tržišti postavio kao najučinkovitiji tretman protiv celulita.
Somatoline Cosmetic svi proizvodi


Trudi
Njega za osjetljivu dječju kožu. Sadrži proizvode pčelinje košnice kao med, nektar, vosak, propolis i pelud.
Trudi svi proizvodi


Urgo

Urgo svi proizvodi


Uriage
Uriage kozmetika bazirana je na alpskoj termalnoj vodi bogatoj mineralnim solima i elementima u tragovima zbog čijeg djelovanja je ova voda postala svjetski poznata. Dio Biorga Pharmaceuticals, Uriage Laboratories of Dermatology posvećeni su dermokozmetici. Pripravci ove kozmetičke kuće brinu o osjetljivoj koži djece i odraslih.
Uriage svi proizvodi


Vichy
Laboratoriji Vichy nastali su 1931. godine u suradnji kozmetologa Georgesa Guerina i dr. Hellera, voditelja termalnog centra Vichy. Po iznimno brzom zacjeljivanju rane g. Guerina namakanjem u termalnoj vodi rodila se ideja o liniji kozmetičkih proizvoda zasnovanih na termalnoj vodi i posebno prilagođenih tipu kože, nazvanih „Les secrets de Vichy“. Laboratoriji Vichy bave se isključivo fiziološkim nedostacima zdrave kože: suha koža, masna koža, problematična koža, isušena koža; promjenama uzrokovanih starenjem; njegom tijela; zaštitom od sunca te problemima s kosom i vlasištem.
Vichy svi proizvodi

Ljekarna Coner - Kozmetika

Pretraživanje po Brandu:
Pretraživanje po dobi:
Pretraživanje po tipu kože:
Pretraživanje po tipu kose:
Pretraživanje po namjeni:
Pretraživanje po dijelu tijela:

PONUDA
Dječji program Kozmetika Bezreceptni preparati
IZDVAJAMO IZ PONUDE